Nieuwsgierig?
ontdek de mogelijk-heden
stuur een bericht

livestream locatie.

Nieuwsgierig?
ontdek de mogelijk-heden
stuur een bericht
Uniek: eigen foto- en videostudio
Alle techniek en kennis voor livestream in huis
2.200 m² verdeeld in grote inspirerende ruimtes
Centraal gelegen in Nederland vlakbij de A2
Alle kennis, techniek en apparatuur in huis voor jouw professionele, hybride event.

Unieke presentatiemogelijkheden: Onze locatie beschikt over een foto- en videostudio waarin je jouw product op de meest kwalitatieve manier in beeld kan brengen. Voorzien van prachtig indirect LED licht, aanpasbare achterwand, draaischijf en de bijhorende livestream & opnametechniek. Zonder afkoop werken met eigen techniek is uiteraard ook mogelijk.

Ruimtes: 2.200 m² verdeeld in 4 ruimtes met daglicht. Event space 1 van 1.200 m² met onze LED Studio en De Loft. Event space 2 van 1.000 m² is volledig leeg en als locatie vrij in te richten. Event space 1 en 2 zijn aan elkaar gekoppeld en kunnen ook samen worden gehuurd. Wil je Event space 2 los huren dan maken we doorgang naar Event space 1 dicht.

ruimtes.

Event space 1

Mooie, lichte industriële ruimte van 1.200 m² met daarin De Loft (1e verdieping), De Studio en De Kassen. Voorzien van data streaming met back-up, snelle 500/500 wifi, krachtstroom 16A/32A, ingerichte keuken en toiletten. Je huurt deze locatie ruimte samen met De Studio en De Loft. Wij werken zelf in De Kassen, deze kun je in overleg erbij huren.

Event space 2

Grote, lichte industriële lege ruimte van 1.000 m². Voorzien van data streaming met back-up, snelle 500/500 wifi, krachtstroom 16A/32A, keuken en toiletten. Vrij in te richten locatie ruimte met jouw eigen techniek, indien gewenst kunnen wij dit ook voor je regelen. Je kan deze ruimte ook combineren met Event space 1, De Loft en/of De Studio.

De Studio

Onze studio in Event space 1 zorgt voor een hightech presentatie en livestream resultaat. Het licht is prachtig, er is geen enkele reflectie en je kan de look & feel volledig naar je hand zetten met diverse kleuren, vlakken en lichtsterkte. Alle techniek en bediening (camera’s, streaming, verlichting, achterwand, draaischijf) is aanwezig voor een strakke, professionele uitzending.

De Loft

Een fijne ruimte met veel daglicht voor een workshop, chatroom voor tijdens je livestream, team meeting of brainstorm. Deze locatie is als een huiskamer ingericht, voorzien van airconditioning, snelle wifi en een groot 85 inch presentatiescherm te gebruiken als een whiteboard, tv of livestream beeld. Deze ruimte is los te boeken of in combinatie met Event space 1.

plattegrond.

De Loft Keuken Toilet Ingang Ingang Aanzicht Keuken Toilet De Kassen De Studio Draaischijf Eventspace 1 Eventspace 2 60 mtr 54 mtr 18 mtr 18 mtr 6 mtr

Doe mij een vrijblijvende offerte.

Hoe kunnen we je bereiken?
Waar kunnen we je mee helpen?
* Verplichte velden
mayster maakt gebruik van cookies

We maken gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken.